efsane angry birds play store'a veda ediyor - oyun sözlük
rovio entertainment tarafından üretilen ve akıllı telefon piyasasının en etkili oyunlarından bir tanesi haline gelen angry birds play store'a veda etmeye hazırlanıyor. 23 şubat 2023 itibariyle oyun artık android'in marketi olan play store üzerinden yayından kalkacak. elbette bahsettiğimiz bu haber orijinal angry birds için geçerli. daha sonrasında çıkan oyunları ise yerini almaya devam edecek.
gerçekten *efsane* olan bir oyundur. Bilmeyenler için angry birds movie 1 ve 2 olmak üzere sony pictures yapımı iki animasyon filmi bulunmakta. Üçüncüsünün de yolda olduğu yazıyor. İzlemenizi tavsiye ederim.
Angry birds ilk cıktığı zamanlar tablet de oynardık sonra oyuncakları cıktı camii de arkadaşlarla birbirimize fırlatırsık kuşları bir keresinde yukarda camda kalmıştı acaba hala duruyor mudur orda cok güzel bir oyun ve oyuncak olarak kalcak bizimle
Angry Birds, popüler mobil oyun serisi, Google Play Store'dan çekiliyor. Oyunun yapımcısı Rovio, uygulamayı güncellemeleri ve desteklemeyi durduracaklarını duyurdu. Bu, oyuncuların yeni güncellemeler ve içeriklerle oyunu indiremeyeceği anlamına geliyor. Angry Birds, mobil oyun endüstrisinde devrim yaratan bir fenomen oldu ve milyonlarca kişi tarafından sevilerek oynandı. Artık Play Store'dan kaldırılacak olması, oyunun döneminin sona erdiğini gösteriyor.