sonic superstar'ın çıkış tarihi sızdırıldı! - oyun sözlük
sonic superstars'in yayın tarihi, sonic central canlı yayınından sonra gamestop ve target tarafından sızdırılmış olabilir.

wario64 isimli kullanıcı tarafından fark edilen olaya göre, sonic superstars'ın ön siparişe açıldığı gamestop ve target, web sitelerinde yayın tarihini diğer sonic oyunlarının yayın tarihlerinden bir ay önce olan 17 ekim olarak listelemişti. bununla birlikte yayın tarihinin her iki perakendecinin web sitesinde de geçici tarih olan 31 aralık 2023 olarak değiştirildiği ortaya çıktı.

wario64 (@wario64) tarafından paylaşılan bilgiye göre, sonic superstars 17 ekim'de piyasaya sürülecek. sega of america konuyla ilgili konuşmak istemedi.

sonic superstars, bu ayın başlarında summer game fest etkinliğinde duyurulmuş ve 2023 sonbaharında piyasaya sürüleceği belirtilmişti. oyun fragmanının bu kadar yakın bir zamanda yayınlanması göz önüne alındığında, şimdi tam yayın tarihini açıklamak oldukça hızlı bir gelişme olur.

genel spekülasyonlar ise oyunun ağustos ve ekim arasında bir tarihte çıkabileceği yönünde. ağustos teknik olarak bir yaz ayı olsa da, sonic mania 2017'de o dönemde piyasaya sürülmüştü.

eğer sonic superstars gerçekten 17 ekim'de piyasaya sürülecekse, aynı gün çıkacak olan alan wake 2 ile rekabet edecektir. ayrıca, 20 ekim'de çıkacak olan super mario bros. wonder ve marvel's spider-man 2 ile de rekabet halinde olacaktır.